Lövbiff med rödbeta, äpple och dillsallad
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Lövbiff med en klick god örtsås serverad tillsammans med en krispig, söt, salt, syrlig och färgstark sallad på rödbetor och äpple. Ljuvligt gott och fräscht!
Ingredienser
|
Skivad lövbiff
|
400 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Rödbetor
|
450 g |
|---|---|
|
Grönt äpple
|
1 |
|
Hackad färsk dill
|
1 dl |
|
Kapris
|
2 msk |
|
Rapsolja
|
2 msk |
|
Äppelcidervinäger
|
1 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
| 2 msk |
|
Arla® Färskost Rucolapesto
|
150 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
369 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,3 g |
| Protein: | 31,2 % | 28,3 g |
| Fett: | 49,4 % | 20,6 g |
| Kolhydrater: | 19,4 % | 17,6 g |