Lövbiff med pepparrotsås

Lövbiff med pepparrotsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Snabblagad klassisk lövbiff, här med pepparrot som gör såsen fyllig och god.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här

Gör så här

Dela salladslöken i halvor. Fräs den mjuk i smör i en stekpanna. Bred senap på köttet. Lägg på salladslök och vik ihop. Koka upp grädde, fond, vetemjöl och timjan. Låt såsen koka 3 min. Smaksätt med soja och pepparrot.Salta och stek köttet i smör ½–1 min på varje sida. Servera köttet med riven pepparrot, såsen och pressad potatis.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag