Lövbiff med örtsås och rotfruktspytt

Lövbiff med örtsås och rotfruktspytt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(41 st)

Lövbiff med rotsakspytt. Örtsåsen är redan klar!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala rotfrukter och lök. Skär allt i tärningar. Stek pytten i smör i två stekpannor 15-20 min. Salta och peppra. Häll ihop i en panna och rör ner persilja. Stek lövbiffarna i smör ca 1 min på ena sidan i het panna. Lägg upp pytten på tallrikar och lägg på köttet med den stekta sidan upp. Klicka på crème fraiche franska örter som får smälta ner.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem