Lövbiff med ädelost
25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Lövbiffsrullader fyllda med ädelost är inte så krångligt som det kanske låter. Smakar ljuvligt i en klassisk gräddsås med färsk timjan och en klick vinbärsgelé.
Ingredienser
| 75 g | |
|
Lövbiff
|
600 g |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
|
Tandpetare
|
|
| 3 dl | |
|
Färsk timjan
|
½ kruka |
|
Kokt potatisar
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Blanda en klick Bregott Havssalt med dina nykota potatisar så smakar de ännu godare!
Näringsvärden, per port
Energi:
300 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 55,9 % | 41,3 g |
| Fett: | 37,1 % | 12,6 g |
| Kolhydrater: | 7 % | 5,2 g |