Lobster roll med cottage cheese

Lobster roll med cottage cheese

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

Lyxig, krämig röra med hummer, avokado och koriander. Lägg röran i baguette, i korvbröd eller servera som snittar på crostini.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 3 port

  • 1 surdegsbaguette

Fyllning:

Tillbehör:

  • 65 g machésallad
  • srirachasås
  • 1 kruka färsk koriander

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Dela avokadon. Gröp ur köttet med en sked. Skär det i bitar och pressa över limesaft. Skala och hacka löken.
  2. Blanda cottage cheese med övriga ingredienser till fyllningen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dela brödet i fyra delar och skär ett snitt i mitten. Fördela salladsblad på botten och lägg på fyllningen. Ringla över srirachasås och toppa med koriander.

Tips:

Hummerköttet kan bytas ut mot 130 g skalade räkor för 4 port.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 570 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag