Lins- och potatisgryta mild masala
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Smakrik vegetarisk gryta med mustiga indiska kryddor. Den går snabbt att göra och blir extra god ihop med naanbröd.
Ingredienser
|
Torkade röda linser, ca 400 g
|
1 burk |
|---|---|
|
Kokta potatisar
|
4 |
| 2 msk | |
|
Tikka masala sås, ca 450 g
|
1 burk |
|
Salladslök
|
50 g |
|
Naanbröd
|
4 |
|---|---|
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
760 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 11,3 g |
| Protein: | 13,3 % | 24,9 g |
| Fett: | 31,9 % | 27,4 g |
| Kolhydrater: | 54,8 % | 102,4 g |