Linguine med pestomarinerad ost, sparris och pinjenötter
20 min
•
En vackert grön pasta med kripiga nötter, vårens sparris och pestomarinerad vitost.
Ingredienser
| 150 g | |
|
Pesto
|
2 msk |
|
Färsk sparris
|
250 g |
|
Zucchini
|
1 |
|
Pasta linguine, gärna fullkorn
|
360 g |
|
Citron, finrivet skal och pressad saft
|
1 |
|
Färsk basilika
|
1 kruka |
|
Rostade pinjenötter
|
50 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
575 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9 g |
| Protein: | 15,8 % | 22,4 g |
| Fett: | 33,1 % | 21,5 g |
| Kolhydrater: | 51,1 % | 72,3 g |