Linguine med pestomarinerad ost, sparris och pinjenötter
                                
                                     20 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    En vackert grön pasta med kripiga nötter, vårens sparris och pestomarinerad vitost.
Ingredienser
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Pesto
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Färsk sparris
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Zucchini
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Pasta linguine, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
| 
                                            
                                                Citron, finrivet skal och pressad saft
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Färsk basilika
                                            
                                     | 1 kruka | 
| 
                                            
                                                Rostade pinjenötter
                                            
                                     | 50 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
575 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9 g | 
| Protein: | 15,8 % | 22,4 g | 
| Fett: | 33,1 % | 21,5 g | 
| Kolhydrater: | 51,1 % | 72,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    