Laxcarpaccio med pepparrotskräm
30 min
Förrätt
•

En elegant och lättgjord förrätt. Skär laxen riktigt tunt. Det går lätt om den inte är helt tinad.
Ingredienser
Fryst laxfilé, mittbit
|
200 g |
---|---|
Pressad citron
|
1 msk |
Olivolja
|
1½ msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
½ krm |
Pepparrotskräm:
1 dl | |
Finriven pepparrot
|
2 msk |
Salt
|
1 krm |
Litet äpple
|
1 |
Gurka, ca 5 cm
|
1 bit |
Rädisor
|
2 |
Rågbröd
|
1 skiva |
Krasse
|
1 ask |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
238 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 20,8 % | 12,2 g |
Fett: | 57,9 % | 15,6 g |
Kolhydrater: | 21,3 % | 12,5 g |

