Laxcarpaccio med cheddar och fänkålssallad
15 min
Förrätt
•

Festligt och spännande recept på carpaccio med lax. Fräsch och god smakkombination av cheddar, fänkål och granatäpple.
Ingredienser
Gravad lax i skivor
|
200 g |
---|---|
Liten fänkål
|
½ |
Rapsolja
|
1 msk |
Pressad citron
|
1 msk |
1½ dl | |
Granatäpple
|
kärnor från ½ |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
125 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 30,5 % | 9,4 g |
Fett: | 60,7 % | 8,6 g |
Kolhydrater: | 8,8 % | 2,7 g |

