Lax med spenat och kapris

Lax med spenat och kapris

Den här snabba och krämiga laxen går fint att servera till pasta, ris eller pressad potatis. Vill du få in lite färg? Skär strimlor av morot med potatisskalaren och vänd ner på slutet i såsen.
Betyg (10 st)

Mitt betyg:

Lax med spenat och kapris

Den här snabba och krämiga laxen går fint att servera till pasta, ris eller pressad potatis. Vill du få in lite färg? Skär strimlor av morot med potatisskalaren och vänd ner på slutet i såsen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner

Gör så här:

Börja med att tärna laxen. Stek sedan laxen i smör-& rapsolja i en stekpanna, salta och peppra efter smak. Tillsätt kapris och babyspenat och häll på syrad grädde och låt koka ihop ca. 3 minuter. Servera gärna med ris.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl ris

  • Energi: 560 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 48 g
  • Fett: 27 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.