Lax med spenat och kapris

Lax med spenat och kapris

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

Den här snabba och krämiga laxen går fint att servera till pasta, ris eller pressad potatis. Vill du få in lite färg? Skär strimlor av morot med potatisskalaren och vänd ner på slutet i såsen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Börja med att tärna laxen. Stek sedan laxen i smör-& rapsolja i en stekpanna, salta och peppra efter smak. Tillsätt kapris och babyspenat och häll på syrad grädde och låt koka ihop ca. 3 minuter. Servera gärna med ris.

Näringsvärden, per port inkl ris

  • Energi: 560 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 48 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa: