Latte Madagaskar

Latte Madagaskar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Överraska latte-veteranerna! Lägg en vaniljstång i mjölken, den ger skummet en mjuk och aromatisk smak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Häll mjölken i en kastrull. Skrapa fröna ur vaniljstången. Låt vaniljstång och frön dra i den kalla mjölken ca 15 min. Häll espresson i en mugg. Ta upp vaniljstången ur mjölken. Värm mjölken försiktigt i kastrullen till ca 65º och vispa till ett mjukt skum. Tillsätt mjölken i muggen.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag