Kladdkakecookies
Går att frysa
•
Underbart goda och sega kladdkakekakor. Precis som kladdkaka fast i snackformat. Gör dem till kalaset, buffén eller som efterrätt. En favorit bland gästerna!
Enkelt recept med bland annat mörk choklad och en nypa flingsalt. Servera kladdkakekakorna med en klick lättvispad grädde och färska bär.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
216 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 26 g |
Fett: | 11 g |
Ingredienser
125 g | |
Mörk choklad
|
100 g |
Strösocker
|
2½ dl |
Vetemjöl
|
2 dl |
Kakao
|
½ dl |
Vaniljsocker
|
½ msk |
Frystorkat espressokaffepulver eller vanligt snabbkaffepulver
|
1 tsk |
Flingsalt
|
1 krm |
Ägg
|
2 |
Till servering:
Färska bär i säsong
|
---|