Cheesecake

Cheesecake

Betyg

(369 st)

Cheesecake är en verklig amerikansk klassiker med krämig färskost och gräddfil. Toppa gärna denna cheesecake med rårörda hallon eller andra goda bär.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 port

Till servering

  • 125 g hallon
  • 2 msk florsocker

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Krossa eller mixa kexen fint. Smält smöret och rör ner smulorna. Tryck ut smulblandningen på botten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min. Vispa ihop färskost, ägg och socker till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda 20–25 min. Låt kakan svalna ca 10 min. Rör ihop gräddfil, florsocker och vaniljsocker. Bred ut det på kakan och grädda i ytterligare 10–15 min. Låt kakan kallna. Rör ihop hallon och socker och servera till cheesecaken.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 340 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem