Lasagne med svamp och svartkål
                                
                                    1 tim
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Matlåda
                                    Middag
                        
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Lyxigt lasagne som du lagar på färska lasagneplattor, svampröra, svartkål och ostsås. Servera den färdiga lasagnen tillsammans med en sötsyrlig äppelsallad.
Ingredienser
Lasagne:
| 
                                            
                                                Skogschampinjoner
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Skivad svartkål
                                            
                                     | 200 g | 
| 
                                            
                                                Torkad timjan
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Grönsaksfond
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 2 dl | 
| 5 dl | |
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 2 msk | 
| 4 dl | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
                                            
                                     | 400 g | 
Sallad:
| 
                                            
                                                Röda äpplen
                                            
                                     | 2 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Babyspenat
                                            
                                     | 60 g | 
| 
                                            
                                                Olivolja
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Rödvinsvinäger
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 krm | 
Gör så här
Lasagne:
Sallad:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
526 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,2 g | 
| Protein: | 20,4 % | 26,4 g | 
| Fett: | 42,7 % | 25,4 g | 
| Kolhydrater: | 36,9 % | 47,7 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    