Lågtempererad rostbiff med tomater
1 tim 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Lågtempererad rostbiff blir extra saftig. Kvisttomaterna bakas tillsammans med köttet och får extra färg i ugnen under tiden köttet vilar. Gott med gratäng till.
Ingredienser
Rostbiff eller fransyska
|
600 g |
---|---|
Salt
|
¾ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
Körsbärstomater på kvist
|
300 g |
Lagerblad
|
3 |
Flingsalt
|
Haricots verts med vitlök:
Färsk haricots verts
|
200 g |
---|---|
3 msk | |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Rostbiff kan bytas ut mot fransyska.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
195 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 3 g |
Fett: | 6 g |

