Tranbärssås

Tranbärssås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(41 st)

Tranbärssås är en kall, krämig sås med matyoghurt som bas. Såsen passar utmärkt till kallskuret kött såsom tjälknöl, rostbiff eller rökt lammfiol.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ dl torkade tranbär, hackade
  • ½ dl färsk gräslök
  • 1 msk hackad färsk rosmarin
  • 2 tsk honung
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop alla ingredienserna till såsen.

Tips:

Frisk, krämig sås som är perfekt på en matig utflyktsmacka med kallskuret kött.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 75 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem