Potatissallad med grön dressing och cheddarost

Potatissallad med grön dressing och cheddarost

Betyg

(0 st)

Pigg och grön potatissallad som är god både till varmrökt lax och tunt skivad rostbiff.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bufféportioner

Grön dressing:

Gör så här:

Gör så här:

Skala och koka potatisen. Börja därefter med dressingen. Mixa spenat, persilja, sardeller, olja och senap slätt. Vänd ner yoghurten, salta och peppra. Dela broccolin i små buketter, skala och skiva även broccolistammen. Koka ca 1 min i lättsaltat vatten. Dela potatisen i mindre bitar. Blanda potatis och broccoli med dressingen. Skiva fänkålen tunt. Lägg resten av spenaten på ett fat och lägg potatissalladen ovanpå. Toppa med fänkål tärnad cheddar och mandel.

Näringsvärden, per bufféport

  • Energi: 185 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem