Potatissallad med grön dressing och cheddarost

Potatissallad med grön dressing och cheddarost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Pigg och grön potatissallad som är god både till varmrökt lax och tunt skivad rostbiff.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bufféportioner

Grön dressing:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och koka potatisen. Börja därefter med dressingen. Mixa spenat, persilja, sardeller, olja och senap slätt. Vänd ner yoghurten, salta och peppra. Dela broccolin i små buketter, skala och skiva även broccolistammen. Koka ca 1 min i lättsaltat vatten. Dela potatisen i mindre bitar. Blanda potatis och broccoli med dressingen. Skiva fänkålen tunt. Lägg resten av spenaten på ett fat och lägg potatissalladen ovanpå. Toppa med fänkål tärnad cheddar och mandel.

Näringsvärden, per bufféport

  • Energi: 185 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag