Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Betyg

(20 st)

Detta smörrebröd är en omtyckt dansk klassiker som du kan bjuda på till lunch eller förrätt. Var generös med remouladen som är pricken över i.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 12 skivor rostbiff
  • 4 skivor mörkt bröd
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 4 salladsblad
  • 3 msk rostad lök
  • färsk persilja
  • 4 msk hackad pickles

Curryremoulad:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda gräddfil, grönsaker, kapris, curry och salt. Låt stå i kyl 1 tim. Bred smör på bröden. Lägg på salladsblad och rostbiff. Klicka på remouladen, strö över rostad lök och garnera med persilja.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem