Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Detta smörrebröd är en omtyckt dansk klassiker som du kan bjuda på till lunch eller förrätt. Var generös med remouladen som är pricken över i.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 12 skivor rostbiff
  • 4 skivor mörkt bröd
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 4 salladsblad
  • 3 msk rostad lök
  • färsk persilja
  • 4 msk hackad pickles

Curryremoulad:

Gör så här

Gör så här

Blanda gräddfil, grönsaker, kapris, curry och salt. Låt stå i kyl 1 tim. Bred smör på bröden. Lägg på salladsblad och rostbiff. Klicka på remouladen, strö över rostad lök och garnera med persilja.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag