Kycklinggryta med bulgursallad

Kycklinggryta med bulgursallad

Betyg

(114 st)

God och krämig kycklinggryta som lättas upp av krispig bulgursallad. Enkel rätt som passar utmärkt att bjuda på!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kycklinggryta:

Bulgursallad:

  • 3 dl bulgur
  • ½ rödlök
  • ½ gurka
  • 1 äpple
  • 1 salladslök
  • 40 g babyspenat
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar

Gör så här:

Gör så här:

Dela kycklingen i mindre bitar. Skala och skiva löken. Stek kycklingen i smör och tillsätt löken mot slutet. Häll på buljong och crème fraiche. Koka upp och låt koka ca 5 min. Smaka av med salt och peppar. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Skala lök, gurka och äpple. Skiva löken tunt. Halvera gurkan, ta bort kärnorna och skiva den tunt. Kärna ur och tärna äpplet. Strimla salladslöken. Blanda bulgur med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklinggrytan med bulgursalladen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem