Ingefära- och chilikyckling

Ingefära- och chilikyckling

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(308 st)

Det här receptet på en snabb kycklinggryta med asiatiska smaker är en riktig vardagskompis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingen i strimlor och salta. Kärna ur paprikan och hacka den. Finstrimla salladslöken. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner crème fraiche och låt koka 2-3 min. Strö över paprika och salladslök. Servera med ris.

Näringsvärden, per port inkl ris

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem