Kyckling med dillcrème
45 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Dillen ger kycklingstubbarna en smak som påminner om augustinattens kräftskiva.
Ingredienser
|
Kycklingbröstfiléer
|
2 |
|---|---|
|
Hackad färsk dill
|
½ dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Dillcrème:
| 1 dl | |
|
Färsk dill
|
½ dl |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
½ |
|
Salt
|
1 krm |
|
Forellrom
|
20 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
164 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 48 % | 19,4 g |
| Fett: | 49 % | 9,1 g |
| Kolhydrater: | 3 % | 1,2 g |