Kyckling masala med chili och yoghurt
20 min
•
Arbetstid: 10 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
En härlig indisk kycklinggryta med mustiga kryddor och extra hetta av chili. Serveras med en klick krämig yoghurt.
Ingredienser
|
Kycklingbröstfilé
|
500 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Tikka masala sås, ca 450 g
|
1 burk |
|
Jasminris
|
3 dl |
|---|---|
|
Röd chili
|
1 |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
567 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 26,5 % | 37 g |
| Fett: | 32,6 % | 20,9 g |
| Kolhydrater: | 40,9 % | 57 g |