Kyckling masala med chili och yoghurt
                                
                                     20 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  10 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    En härlig indisk kycklinggryta med mustiga kryddor och extra hetta av chili. Serveras med en klick krämig yoghurt.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Kycklingbröstfilé
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Tikka masala sås, ca 450 g
                                            
                                     | 1 burk | 
| 
                                            
                                                Jasminris
                                            
                                     | 3 dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Röd chili
                                            
                                     | 1 | 
| 2 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
567 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g | 
| Protein: | 26,5 % | 37 g | 
| Fett: | 32,6 % | 20,9 g | 
| Kolhydrater: | 40,9 % | 57 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp)