Kvargmousse med honungsblåbär

Kvargmousse med honungsblåbär

Betyg

(16 st)

Kvargen blir lätt och luftig när den blandas med yoghurt. Ett stänk vanilj ger moussen det lilla extra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kvargmousse

Honungsblåbär:

  • 250 g blåbär
  • 1 msk honung
  • 2 dl granola - se recept nedan

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop kvarg, yoghurt och vaniljpulver. Fördela moussen i 4 portionsskålar. Halvera, gröp ur och skeda passionsfrukten över moussen. Blanda blåbär med honung. Servera moussen med honungsblåbär och granola.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem