Päron med chokladmoussetopp

Päron med chokladmoussetopp

Betyg

(42 st)

Efter en god middag vill många ha efterrätt. Den här pärondesserten passar både läckergommar och de som föredrar mindre sött.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala päronen och skär dem i bitar. Stek dem mjuka i smör och socker i en stekpanna på svag värme. Lägg päronen i botten på sex skålar eller glas. Bryt chokladen i bitar och smält den i vattenbad eller i mikrovågsugnen. Vispa grädden men inte för hårt. Rör ner en äggula i taget i chokladen. Rör ner grädde och Kvarg, lite i taget. Smaksätt ev med konjak. Klicka moussen ovanpå päronen. Låt stå någon timme i kylen före servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem