Kvargmousse med honungsblåbär

15 min Brunch Frukost Mellanmål
Kvargmousse med honungsblåbär

Kvargen blir lätt och luftig när den blandas med yoghurt. Ett stänk vanilj ger moussen det lilla extra.

Ingredienser

Kvargmousse

250 g
3 dl
Vaniljpulver
1 krm

Honungsblåbär:

Blåbär
250 g
Honung
1 msk
Granola
2 dl

Gör så här

  • Rör ihop kvarg, yoghurt och vaniljpulver. Fördela moussen i 4 portionsskålar.
  • Halvera, gröp ur och skeda passionsfrukten över moussen.
  • Blanda blåbär med honung. Servera moussen med honungsblåbär och granola.

Serveringsförslag:

Serveringsförslag

Enkel granola
50 min
Enkel granola
(38)
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

215 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 12 g
Kolhydrater: 25 g
Fett: 6 g
https://www.arla.se/recept/kvargmousse-med-honungsblabar/