Kryddig fisksoppa med chapati
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
En smakrik soppa med både fisk och linser. Chapatibrödet gräddar du i stekpannan.
Ingredienser
|
Sejfilé
|
300 g |
|---|---|
|
Purjolök
|
1 |
|
Malen gurkmeja
|
1 tsk |
|
Chilipulver
|
1 tsk |
|
Malen spiskummin
|
1 tsk |
|
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
|
Vatten
|
5 dl |
|
Torkade röda linser
|
1½ dl |
| 5 dl |
Chapatibröd:
|
Grahamsmjöl
|
2 dl |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Bakpulver
|
½ tsk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Arla Ko® Eko Yoghurt, naturell
|
2 dl |
|
Salt
|
½ tsk |
Gör så här
Chapatibröd:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
640 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,2 g |
| Protein: | 22 % | 34,7 g |
| Fett: | 30,1 % | 21,8 g |
| Kolhydrater: | 47,9 % | 75,4 g |