Krustader med avokado, räkor och pepparrot
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Förrätt
Tillbehör
•

Krustader med len kräm av avokado, små salta räkor och riven pepparrot. Imponerande munsbitar och perfekt tilltugg till ett glas champagne. Receptet är skapat av Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008.
Ingredienser
Avokado
|
1 |
---|---|
½ dl | |
Citronsaft
|
1 tsk |
Salt och peppar
|
|
Skalade räkor
|
16 |
Små krustader
|
16 |
Riven pepparrot
|
2 msk |
Färsk dill till garnering
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
107 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 9,1 % | 2,4 g |
Fett: | 84,1 % | 10,2 g |
Kolhydrater: | 6,8 % | 1,8 g |

