Krossad potatis

Krossad potatis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

60+ min

Små, hela potatisar som ugnsrostas bli härligt mjuka på insidan och krispiga på utsidan. Blanda gärna potatisen med färsk spenat eller rucola innan du serverar för färg och smak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Tvätta potatisen noga. Koka potatisen ca 10 min. Häll av och lägg potatisen i en ugnssäker form. Strö över salt, peppar och timjan och spreja på ordentligt med smör&rapsolja. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min. Krossa potatisen lätt innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Andra goda förslag