Krossad potatis

Krossad potatis

Betyg

(15 st)

60+ min

Små, hela potatisar som ugnsrostas bli härligt mjuka på insidan och krispiga på utsidan. Blanda gärna potatisen med färsk spenat eller rucola innan du serverar för färg och smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tvätta potatisen noga. Koka potatisen ca 10 min. Häll av och lägg potatisen i en ugnssäker form. Strö över salt, peppar och timjan och spreja på ordentligt med smör&rapsolja. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min. Krossa potatisen lätt innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem