Krossad potatis med ädelost och salladslök
Tillbehör
•
Mjäll, mild potatis och krämig gräddädel är självklara smakkompisar. Ibland behöver det inte vara svårare än så! Använd färskpotatis, eller delikatesspotatis. Potatisen kan göras i förväg och serveras antingen kalla eller något uppvärmda.
Ingredienser
|
Potatis, små fina
|
900 g |
|---|---|
| 50 g | |
| 140 g | |
|
Salladslök
|
1 knippe |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
|
Chili flakes
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
404 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,5 g |
| Protein: | 10,7 % | 10,6 g |
| Fett: | 50,7 % | 23,2 g |
| Kolhydrater: | 38,6 % | 38,4 g |