Kassler med grönsaksremoulad

Kassler med grönsaksremoulad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g potatis
  • 4 småbröd

Gör så här

Gör så här

Börja med att tvätta eller skala och koka potatisen. Blanda yoghurt, senap, ättiksgurka, kapris, majonnäs och hälften av gräslöken. Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Skär tomaterna i tärningar och vänd ner i såsen. Skär kasslern i tunna skivor och lägg upp på ett fat. Strö över resten av gräslöken. Servera kasslern med potatis, sås och bröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa: