Kassler med grönsaksremoulad

Kassler med grönsaksremoulad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(38 st)

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g potatis
  • 4 småbröd

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Börja med att tvätta eller skala och koka potatisen. Blanda yoghurt, senap, ättiksgurka, kapris, majonnäs och hälften av gräslöken. Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Skär tomaterna i tärningar och vänd ner i såsen. Skär kasslern i tunna skivor och lägg upp på ett fat. Strö över resten av gräslöken. Servera kasslern med potatis, sås och bröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag