Kassler med grönsaksremoulad

Kassler med grönsaksremoulad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g potatis
  • 4 småbröd

Gör så här:

Gör så här:

Börja med att tvätta eller skala och koka potatisen. Blanda yoghurt, senap, ättiksgurka, kapris, majonnäs och hälften av gräslöken. Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Skär tomaterna i tärningar och vänd ner i såsen. Skär kasslern i tunna skivor och lägg upp på ett fat. Strö över resten av gräslöken. Servera kasslern med potatis, sås och bröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem