Kronärtskockskräm

Kronärtskockskräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

15 min

Kronärtskockskräm på färskost kryddad med citron och mynta passar perfekt till lammstek, på påskbordet och är även god att bre på ett härligt bröd. Prova den också som tillbehör till den grillade laxen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 3 dl

  • 1 burk kronärtskockshjärtan i olja, ca 290 g
  • 100 g Arla® färskost naturell Färskost Naturell 25%
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • rivet skal av 1 citron
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar

Gör så här

Gör så här

  1. Häll av oljan från kronärtskockorna. Mixa alla ingredienser till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag