Krämig rotfruktssoppa
45 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
Frysbar
•
Rotfrukter görs sig alldeles utmärkt i soppor, och de går fint att variera efter tillgång. Toppa denna soppa med KESO® Cottage cheese och ringla ner lite olivolja för extra smak. Vardagsmat när den är som bäst!
Ingredienser
|
Potatisar
|
8 |
|---|---|
|
Palsternackor
|
2 |
|
Morötter
|
3 |
|
Örtbuljong
|
1 liter |
| 2 dl | |
|
Salt och peppar
|
|
|
Ev olivolja
|
|
| 250 g |
Gör så här
Servering
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
289 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g |
| Protein: | 20,1 % | 14,3 g |
| Fett: | 31,5 % | 10,3 g |
| Kolhydrater: | 48,4 % | 34,4 g |