Krämig renskavspanna

Krämig renskavspanna

Betyg

(11 st)

Supersvenska smaker i en panna. Husmanskost som är allt annat än krånglig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Halvtina renskaven. Strimla purjolöken. Skär svampen i mindre bitar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolök och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning. Blanda i salt, kryddor och sås. Koka under lock på svag värme några min.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 425 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 59 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem