Krämig renskavspanna
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Supersvenska smaker i en panna. Husmanskost som är allt annat än krånglig.
Ingredienser
|
Renskav à 240 g
|
1 pkt |
|---|---|
|
Liten purjolök
|
1 |
|
Blandad färsk svamp
|
150 g |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Krossade enbär
|
5 |
|
Torkad timjan
|
1 tsk |
| 3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
163 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,3 g |
| Protein: | 37,9 % | 15,2 g |
| Fett: | 41,9 % | 7,7 g |
| Kolhydrater: | 20,2 % | 8,1 g |