Krämig ostpanna med purjolök, dijon och dragon
30 min
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Vad sägs om att prova en ny och lättlagad variant av frikassé? Purjolök och rödlök steks mjuka för att sedan kokas ihop i en gräddig sås smaksatt med dragon, citron och vitlök. Detta toppas med nystekt halloumi och serveras med grönsallad och ris. Kanske kan detta bli en ny vardagsfavorit!
Ingredienser
Purjolök, ca 300 g
|
1 |
---|---|
Rödlök
|
1 |
2 msk | |
Halloumi
|
1 förp |
2 dl | |
Dijonsenap
|
1 msk |
Salt och peppar
|
Färsk persilja
|
1 kruka |
---|
Till servering:
Ris, gärna fullkornsris
|
3½ dl |
---|---|
Bladspenat
|
100 g |
Frysta gröna ärter
|
100 g |
Gurka
|
1 |
Gör så här

