Krämig ost- och basilikasill
                                
                                    2 tim 15 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  15 min
                                
                                    Brunch
                                    Buffé
                                    Förrätt
                                    Frukost
                                    Tillbehör
                        
                
                    •
                    
            
         
    Sill med härlig smak av Medelhavet som du snabbt svänger ihop med hjälp av 5-minuterssill. Enkelt och gott!
Ingredienser
| 
                                            
                                                5-minuterssill
                                            
                                     | 420 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | ½ | 
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Hackad färsk basilika
                                            
                                     | 1 dl | 
| 2½ dl | |
| 
                                            
                                                Grovmalen svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Det går även bra att göra på vanlig inläggningssill men då måste den stå i 2-3 dagar innan servering.
Näringsvärden, per port
Energi:
418 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g | 
| Protein: | 18,7 % | 19,2 g | 
| Fett: | 55,9 % | 26,4 g | 
| Kolhydrater: | 25,4 % | 26,1 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)