Krämig löksoppa med lax

Krämig löksoppa med lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(32 st)

Len löksoppa med lax och smakrik hetta från riven pepparrot. Löksoppan är perfekt att servera på buffé och gärna med ett gott bröd till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva lök, även det gröna. Fräs några minuter i smör i en gryta på svag värme. Rör i mjöl, smula i buljongtärning och häll på vatten, vin och grädde. Låt koka 6-8 min. Mixa soppan och smaksätt med salt och peppar. Servera i koppar och toppa med lite strimlad lax och riven pepparrot.

Tips:

Den gravade laxen kan bytas ut mot 100 g rökt lax.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem