Krämig korv stroganoff

Krämig korv stroganoff

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

25 min

Prova allas vardagsfavorit med syrad grädde som ger såsen en ny, pigg smak!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl ris
  • 4 tomater
  • 1 rödlök
  • 1 msk bladpersilja

Gör så här:

Gör så här:

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär korven i strimlor. Skala och hacka löken. Stek korv, lök och tomatpuré i smör-&rapsolja i en rymlig stekpanna. Tillsätt syrad grädde och låt koka på svag värme 2-3 min. Skär tomaterna i klyftor. Skala och skär rödlöken i ringar. Servera stroganoffen med ris och tomat- och löksalladen. Toppa med hackad persilja.

Tips:

Den syrade grädden ger den godaste korvstroganoffen man kan tänka sig. Höjer upp smakerna och gör den modern med en fantastiskt krämig konsistens.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 610 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Fett: 29 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem