Krämig grönkålspasta med ädelost och nötter
20 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Njut av en härligt grön pasta med knapriga nötter på toppen. Servera den gärna med julens lax, köttbullar eller julskinka. Grönkål, ädelost och grädde är en underbar smakkombination. Låt pastan koka med såsen den sista minuten för bästa resultat.
Ingredienser
Pasta
|
4 port |
---|---|
Grönkål
|
200 g |
Vitlöksklyftor
|
2 |
1 msk | |
2 dl | |
140 g | |
Salt
|
2 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Rostade hasselnötter eller mandlar
|
1 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
485 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 16 g |
Kolhydrater: | 64 g |
Fett: | 18 g |

