Krämig biffpanna med paprika och chili

Krämig biffpanna med paprika och chili

30 min Huvudrätt
En snabblagad favorit med både hetta och krämighet. Servera med ris eller couscous och toppa den gärna med färsk koriander. Gott till både vardag och fest!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Börja med att koka riset.
  • Strimla biff och purjolök. Finhacka vitlök.
  • Hetta upp smör-&rapsolja i en rymlig stekpanna. Stek köttet hastigt i omgångar tills det fått färg. Lägg åt sidan.
  • Stek purjolök och vitlök 2-3 min. Lägg tillbaka köttet i pannan och häll på crème fraiche. Sjud 2 min. Smaka av med salt och peppar.
  • Servera med ris och toppa med färsk koriander.
Klart!
Tips:

Ingredienser

Strimlat nötkött t ex högrev, rostbiff eller innanlår
500 g
Purjolök
1
Vitlöksklyftor
2
2 dl
Salt och svartpeppar
Till servering:
Jasminris
4 port
Färsk koriander
1 kruka