Krämig äggsallad

Krämig äggsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(44 st)

Äggsallad är fantastiskt gott och ett trevligt alternativ när man tröttnat på ägghalvorna på sillbordet. Äggsallad är enkelt att göra och tacksamt att bjuda på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Hårdkoka äggen och låt de kallna. Skär av toppen på äggen med en vass kniv. Gröp ur innanmätet försiktigt så att äggskalet inte går sönder. Hacka äggen och blanda med crème fraiche, senap, salt och det mesta av gräslöken. Lägg tillbaka äggblandningen i skalen. Toppa med räkor, rom och gräslök.

Tips:

Löjrom kan bytas ut mot annan rom.
Äggsalladen kan också serveras på bröd.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 185 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag