Köttfärsspett med bearnaise

Köttfärsspett med bearnaise

Betyg

(68 st)

Köttfärsspett med lite dijon som ger sting. Servera spetten med bearnaisesås och en god potatisrätt eller sallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 2 dl bearnaisesås

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färsen med salt, peppar, dijonsenap och ägg till en jämn smet. Forma färsen på spetten och rulla dem jämna. Pensla med smör-&rapsolja och grilla eller stek dem runt om 3-4 min. Servera med béarnaisesås och t ex ugnsstekt potatis och grillade körsbärstomater. Tips! Ett enkelt sätt att få till fina spett är att forma färsen runt spetten och sedan rulla dem mot köksbänken.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 600 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem