Kebabspett med rädistsatsiki

Kebabspett med rädistsatsiki

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

Kebab betyder egentligen grillat kött. Här är det kryddig karré som blir extra saftiga spett.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Tsatsiki:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Blanda smör-&rapsolja med spiskummin, citronskal, salt, sambal oelek och vitlök i en bunke. Lägg i köttet och rör om. Trä upp köttet på 8 blötlagda träspett. Hacka rädisorna och blanda med yoghurt, gräslök och salt. Grilla spetten runt om, 6–8 min. Värm och dela bröden på mitten.

Näringsvärden, per portion inkl. tillbehör

  • Energi: 500 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag