Köttfärsbiffar med rotselleri

Köttfärsbiffar med rotselleri

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(34 st)

Färsbiffarna får härlig smak och nyttiga vitaminer från morot, selleri och persilja. Tillbehören gör detta till en GI-rätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och finhacka vitlöken. Skala och grovriv morot och selleri. Blanda färsen med vitlök, råkost, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl grädde till en jämn färs. Forma till 8 biffar. Stek dem i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Häll i resten av grädden i pannan. Krydda med soja och låt skyn koka ihop några minuter. Strö över solrosskotten.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag