Köttfärsbiffar med rotselleri

Köttfärsbiffar med rotselleri

Betyg

(15 st)

Färsbiffarna får härlig smak och nyttiga vitaminer från morot, selleri och persilja. Tillbehören gör detta till en GI-rätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och finhacka vitlöken. Skala och grovriv morot och selleri. Blanda färsen med vitlök, råkost, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl grädde till en jämn färs. Forma till 8 biffar. Stek dem i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Häll i resten av grädden i pannan. Krydda med soja och låt skyn koka ihop några minuter. Strö över solrosskotten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem