Köttfärsbiffar med rotselleri
30 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Färsbiffarna får härlig smak och nyttiga vitaminer från morot, selleri och persilja. Tillbehören gör detta till en GI-rätt.
Ingredienser
|
Nötfärs
|
400 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Morot
|
1 |
|
Rotselleri
|
100 g |
|
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
|
Ägg
|
1 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2½ dl | |
|
Japansk soja
|
1 msk |
|
Solrosskott
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
313 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 32,5 % | 25 g |
| Fett: | 59,7 % | 21,1 g |
| Kolhydrater: | 7,8 % | 6 g |