Köttfärsbiffar med rödbetor

Köttfärsbiffar med rödbetor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(80 st)

Köttfärsbiffar med söta rödbetor och syrlig och salt, vit ost. En perfekt smakmatchning och jättegott till dessa köttfärsbiffar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka vitlöken. Skala och grovriv rödbetorna. Blanda färsen med vitlök, rödbetor, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl av grädden till en jämn smet. Forma 8 biffar och stek dem i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Häll resten av grädden och soja i pannan. Låt koka någon minuter. Skär zucchinin i skivor och dela på haricots verts, stek i resten av smöret och vänd ner kikärtorna. Smula över osten. Servera biffarna och såsen med de stekta grönsakerna.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem