Köttfärsbiffar med röda bönor och blomkålscouscous
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  45 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                
                    •
                    
            
         
    Dryga ut köttet med vegetabiliska proteiner, ett enkelt och gott sätt att äta mer klimatsmart! Den här färgsprakande salladen är full av smak och bra energi som gör dig glad.
Ingredienser
Köttfärsbiffar:
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Blandfärs
                                            
                                     | 400 g | 
| 
                                            
                                                Kidneybönor, ca 400 g
                                            
                                     | 1 burk | 
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | ½ | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Malen svartpeppar
                                            
                                     | 2 krm | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | ½ dl | 
| 1 msk | 
Blomkålscouscous:
| 
                                            
                                                Färsk blomkål
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 1 liter | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 2 msk | 
| 
                                            
                                                Rödbeta
                                            
                                     | 1 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Babyspenat eller mangoldskott
                                            
                                     | 30 g | 
| 
                                            
                                                Pumpakärnor
                                            
                                     | 2 msk | 
Gör så här
Köttfärsbiffar:
Blomkålscouscous:
Servering:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
540 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 11,9 g | 
| Protein: | 29,3 % | 38,9 g | 
| Fett: | 54,3 % | 33,2 g | 
| Kolhydrater: | 16,4 % | 21,8 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
    