Köttfärsbiffar med getostyoghurt

Köttfärsbiffar med getostyoghurt

Betyg

(22 st)

Krämig yoghurt med getost smakar mycket bra till färsbiffar av lamm eller köttfärs. Enkelt att lyckas och gott smaksatta med senap och vitlök.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färsen med äggulor, salt, peppar, senap och finhackad vitlök. Tillsätt grädde lite i taget och blanda till en jämn färs. Forma 8 biffar. Stek dem i smör i en stekpanna på medelvärme ca 3 min per sida. Mosa osten och och blanda den med matyoghurten.

Tips:

Biffarna kan stekas i förväg och värmas före serveringen. Prova gärna Arla Köket® crème fraiche gourmet getost, honung, rosmarin som passar mycket bra som sås till biffarna.

Nötfärs kan bytas ut mot lammfärs.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem