Köttfärsbiffar med getostyoghurt
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Krämig yoghurt med getost smakar mycket bra till färsbiffar av lamm eller nöt. Lätta att lyckas med och gott smaksatta med senap och vitlök.
Ingredienser
Nötfärs
|
400 g |
---|---|
Äggulor
|
2 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Dijonsenap
|
2 tsk |
Vitlöksklyfta
|
1 |
1½ dl | |
Sås:
2 dl | |
Falbygdens® Getost
|
100 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Biffarna kan stekas i förväg och värmas före serveringen. Prova gärna Arla Köket® crème fraiche gourmet getost, honung, rosmarin som passar mycket bra som sås till biffarna.
Nötfärs kan bytas ut mot lammfärs.
Näringsvärden, per port
Energi:
437 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 26,4 % | 28,4 g |
Fett: | 70,1 % | 34,6 g |
Kolhydrater: | 3,5 % | 3,8 g |

