Köttfärsbiffar med äpple

Köttfärsbiffar med äpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Med äpple i biffarna och lingon i dressingen får du en ny favoritmat!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

  • 240 g surdegsbröd, skivat
  • 1 kruka krispsallad

Gör så här:

Gör så här:

Skala och finhacka löken. Blanda färsen med ägg, salt, peppar, grädde, persilja och lök. Grovriv äpplet och rör ner det i färsen. Forma till fyra stora eller åtta små biffar. Stek dem i en stekpanna 4-5 min på varje sida. Blanda gräddfil och lingon. Rosta brödskivorna. Servera biffarna på bröden med sallad och dressing.

Tips:

Nötfärs kan bytas ut mot lammfärs.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem